Contact

Ik heb veel werk- en levenservaring opgedaan in de loop der jaren. Al jong werkte ik volop mee in het familiebedrijf. Ik leerde er hoe processen lopen en ik leerde kansen zien en benutten. Daarna werkte ik in organisaties als ATP en de Staatsloterij op de eventafdeling, waar ik deze kennis kon toepassen en steeds verder groeide in mijn diverse rollen. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Ik maak graag echt contact met mensen. Tijdens mijn werk, mijn reizen, met jóu. Ook als fotograaf kan ik me verdienstelijk maken.

Ik kan er echt van genieten als mensen samen iets moois beleven of bewerkstelligen. Ik werk graag mee aan het succes van een event, voor zowel de opdrachtgever, de sponsoren als de deelnemers. Ik ben op mijn best als ik conceptueel en strategisch kan meedenken om dit vervolgens om te zetten naar de praktijk en zo naar concrete resultaten toe te werken. Ik ben pragmatisch, sprankelend en gedegen; ik denk in kansen en vind winstgevendheid voor alle partijen belangrijk.

Eventmanager én/of coach én/of fotograaf? Voor mij een heel logische combinatie in een (deel)project. In alle gevallen gaat het om het inzoomen op de details, die het verhaal uniek en de moeite waard maken.

Roos de Haan | Den Haag | Netherlands | +31 620240919

linkedin-icon print-cv