Projectmanager

Verbinder

Is het project groter dan verwacht? Moeten er hospitality-activiteiten opgezet worden? Hapert de organisatie? Komt het team niet in beweging? Lijkt een praktische oplossing ver weg?

Ik heb er plezier in om alle kansen die er zijn te benutten, ook om de deelprojecten waar nodig bij te sturen. Als bruggenbouwer, als vliegende keep en als rechterhand met helikopterview. In de rol van troubleshooter worden er prioriteiten gesteld, wordt een strategie bepaald voor nu en voor de lange termijn met behoud van kwaliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om ticketverkoop, hotelovernachtingen, relatiemanagement, busmaatschappijen, sponsoren, VIP-relaties etc. Ik zoek naar de verbinding tussen partijen, stimuleer de versterking die kan ontstaan door goed samen te werken. Ik houd zicht op het grote geheel en bewaak de processen. Uitgangspunt: een win-win-win situatie voor alle stakeholders.

Teambegeleider

Veel organisaties schakelen eigen personeel of jong talent in om een event te organiseren of een project vorm te geven. Er komt vaak veel meer werk bij kijken dan mensen vooraf kunnen bedenken. Ik zet graag mijn ervaring in om het maximale uit het team te halen door ze te blijven stimuleren in de kwaliteit van hun werk en altijd het grote doel voor ogen te houden. Door professionele begeleiding en coaching worden de resultaten snel zichtbaar en dit verhoogt ook vaak de werklust.

Eventmanager

Is het onmogelijk geworden om de organisatie van events te combineren met het dagelijkse werk? Ik neem de eindverantwoordelijkheid voor het organiseren van een event graag op me. Of het nu gaat om een inspiratietraining, interactieve workshop, zakelijke meeting, side events, personeelsuitje of businesstrip. Welk project het ook is: een theatervoorstelling of concert, de Olympische Spelen of SAIL Amsterdam.

Voor mij is het het allerbelangrijkste, dat er efficiënt wordt samengewerkt en het event goed en doordacht wordt neergezet. Eventmanagement is een vak apart en dat breng ik graag op een toegankelijke en motiverende manier over.

On-site management & Tourleader

Ik neem graag de verantwoording voor de uitvoer van een onbezorgde trip. Uw relaties krijgen een professionele en gastvrije ontvangst en ze zijn in goede handen. Hoe goed een event ook is voorbereid het succes valt of staat met de aandacht tijdens de uitvoering. Als on-site manager en/of tourleader neem ik alle touwtjes in handen en zorg dat iedereen zich welkom voelt. Ik draag eventueel de zorg voor de ontvangstbalie, ben vraagbaak en reisleider. Dit alles doe ik op een persoonlijke en flexibele manier. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf.

Dit werk kan eventueel gecombineerd worden met fotografie.Ik denk graag mee, stel me open op en werk pragmatisch, zodat de groep onbezorgd kan genieten en we de maximale vooraf gestelde doelstelling bereiken. 

Bent u geïnteresseerd in de beoordelingen van mijn opdrachtgevers?